Siwiec, Skrzynecka i Sablewska ze swoimi mężczyznami u boku. Zobacz, jak wyglądało otwarcie restauracji Taste Wilanów

W czwartek gwiazdy przybyły na otwarcie ekskluzywnej restauracji Taste Wilanów, która mieści się w centrum Miasteczka Wilanów. Kto pojawił się na imprezie?
Natalia Siwiec. Natalia Siwiec. WBF

Natalia Siwiec

Najwięcej spojrzeń przyciągała Natalia Siwiec.

Natalia SiwiecWBF

Natalia SiwiecWBF

Natalia Siwiec, Mariusz Raduszewski. Natalia Siwiec, Mariusz Raduszewski. WBF

Natalia Siwiec, Mariusz Raduszewski

.

Bogna Sworowska

.

Katarzyna Skrzynecka. Katarzyna Skrzynecka. WBF

Katarzyna Skrzynecka

.

Katarzyna Skrzynecka, Marcin Łopucki. Katarzyna Skrzynecka, Marcin Łopucki. WBF

Katarzyna Skrzynecka, Marcin Łopucki.

.

 


Janusz Palikot. Janusz Palikot. WBF

Janusz Palikot

.

Maja Sablewska. Maja Sablewska. WBF

Maja Sablewska

.

Maja Sablewska, Wojciech Mazolewski. Maja Sablewska, Wojciech Mazolewski. WBF

Maja Sablewska, Wojciech Mazolewski

Para pozowała z właścicielami: Pawłem Paciorkiem i Pawłem Matusikiem.

Maja Sablewska, Wojciech MazolewskiWBF

Michał Malitowski. Michał Malitowski. WBF

Michał Malitowski

Michała Malitowskiego opanował taneczny nastrój.

Michał MalitowskiWBF

Jerzy Iwaszkiewicz. Jerzy Iwaszkiewicz. WBF

Jerzy Iwaszkiewicz

.

Bartosz Weglarczyk. Bartosz Weglarczyk. WBF

Bartosz Weglarczyk

.

Bartosz Węglarczyk Katarzyna Kalicińska. Bartosz Węglarczyk Katarzyna Kalicińska. WBF

Bartosz Węglarczyk Katarzyna Kalicińska

.

Natalia Siwiec, Paweł Paciorek, Paweł Matusik. Natalia Siwiec, Paweł Paciorek, Paweł Matusik. WBF

Natalia Siwiec, Paweł Paciorek, Paweł Matusik

Restauracja należy do spółki FoodCraft, która jest własnością Pawła Paciorka i Pawła Matusika. Właściciele chętnie pozowali z najjaśniejszą gwiazdą wieczoru.

Taste Wilanów. Taste Wilanów. WBF

Show w restauracji

Atrakcją wieczoru było show kulinarne przygotowane przez szefa kuchni - Dominika Moskalenko - w ten sposób na salonach pojawiła się naprawdę gruba ryba.

Chcemy stworzyć restaurację na dobrym poziomie. Słowem kluczowym tego przedsięwzięcia jest smak. Każda wizyta w naszej restauracji ma być nowym doświadczeniem kulinarnym. Zamierzamy zaskoczyć naszych gości wysokim standardem oraz także dobrym stosunkiem jakości do ceny - powiedział Paweł Paciorek w rozmowie z horecanet.pl.
Więcej o: