• Link został skopiowany

Cichopek i Kurzajewski zaserwowali gościom spektakularny tort. Deser miał aż cztery piętra

Na gości weselnych podczas uroczystości Katarzyny Cichopek i Macieja Kurzajewskiego, czekało wiele pysznych dań i niespodzianek. Wrażenie zrobił też czteropiętrowy tort.
Tak wyglądało wesele Katarzyny Cichopek i Macieja Kurzajewskiego
Tak wyglądało wesele Katarzyny Cichopek i Macieja Kurzajewskiego. Fot. Instagram.com/konstelacja_marketingu_js screen

Ostatni weekend października upłynął w mediach pod znakiem wesela Katarzyny Cichopek i Macieja Kurzajewskiego. Prowadzący "halo tu polsat" zaprosili swoich gości na uroczystość do kameralnego hotelu w Urszulinie. Do sieci trafia coraz więcej zdjęć z tego wydarzenia. Na jednym z ujęć możemy dostrzec imponujący tort weselny. 

Zobacz wideo Te dania na weselu są zakazane! Gessler zabrała głos

Weselny tort Katarzyny Cichopek i Macieja Kurzajewskiego. Cztery piętra słodkości 

Katarzyna Cichopek i Maciej Kurzajewski zdecydowali się na dwudniowe świętowanie. W sobotni wieczór odbyła się weselna uroczystość w eleganckim wydaniu. Na niedzielę zaplanowano natomiast aktywności w sportowych strojach i rekreację na świeżym powietrzu. Na liście gości nie zabrakło oczywiście celebrytów. Do wspólnych zdjęć z parą młodą pozowali m.in. Aleksander Sikora, Anna Lewandowska, Joanna i Jacek Kurscy, Agnieszka i Grzegorz Hyży. Wśród gości nie zabrakło także m.in. Edwarda Miszczaka, Ewy Wachowicz, Mateusza Gesslera, Mateusza Kusznierewicza, Lenki i Jana Klimentów, czy Moniki Pyrek z mężem. Tego wieczoru Katarzyna Cichopek zaprezentowała się w kilku kreacjach projektu Violi Piekut. Na jednym z nagrań, które trafiły na Instagram, można zobaczyć, jak wyglądał weselny tort popularnych prezenterów. Wypiek był czteropiętrowy. Został ozdobiony kwiatami i dekoracyjnymi racami. Trzeba przyznać, że tort Kurzopków zrobił wrażenie. 

Menu na weselu Kurzopków. Goście raczyli się roladkami z jelenia

Redakcji "Faktu" udało się dotrzeć do menu weselnego. Daniem głównym, które zaserwowano gościom, był schab z kostką, podawany z purée ziemniaczanym, świeżymi sałatami i dressingiem ziołowym. Weselnicy mieli do wyboru dwie zupy - tradycyjny rosół z domowym makaronem lub zupę borowikową z grzankami. W jadłospisie było także carpaccio z polędwicy wołowej, wzbogacone płatkami pecorino, rukolą i oliwą truflową, roladki z jelenia z sosem śliwkowym, kluski śląskie, barszcz czerwony z sakiewką wypełnioną kapustą i grzybami. Przez cały czas trwania imprezy weselnej goście mogli także raczyć się daniami z ciepłego i zimnego bufetu. 

Dziękujemy za przeczytanie artykułu!

  • Link został skopiowany
Więcej o: