TVP wydało oświadczenie w sprawie Margaret w "The Voice of Poland". "Jej udział nie był planowany"

Margaret odpowiadając na pytania fanów, stwierdziła, że nie chce zasiąść w fotelu jurorskim "The Voice of Poland". Telewizja Polska zabrała głos w sprawie.

Margaret była trenerką w 10. edycji programu "The Voice of Poland". W fotelach jurorskich pojawili się ponownie Tomson i Baron, powrócił Michał Szpak, a w roli jurorów tej edycji zadebiutowali Margaret i Kamil Bednarek. Wokalistka, odpowiadając na pytania fanów, czy pojawi się w kolejnej odsłonie programu, oświadczyła, że uwielbia ten format, jednak nie przepada za TVP.

Niestety nie. Szkoda, bo kocham "The Voice of Poland", no ale, niestety, jest w TVP, więc sobie odpuszczę - zdradziła.

Telewizja Polska zabrała głos w tej sprawie i wydała oświadczenie.

ZOBACZ: Margaret nie zasiądzie w fotelu trenerskim w "The Voice of Poland". Gwiazda zdradziła powód i wbiła szpilę TVP

Zobacz wideo Czy Natalia Nykiel zastąpi Margaret w "The Voice of Poland"?

TVP nie chce Margaret w "The Voice of Poland"

Telewizja Polska dość szybko zareagowała na słowa Małgorzaty Jamroży. Na stronie TVP pojawił się komunikat, że skład jurorski telewizyjnego show zmienia się co sezon.

W związku z pojawiającymi się w mediach nieprawdziwymi informacjami, dotyczącymi ustalania składu jury programu "The Voice of Poland" TVP informuje, że w celu zapewnienia jak największej atrakcyjności formatu skład ten jest modyfikowany co sezon - czytamy w oświadczeniu Telewizji Polskiej.

W kolejnej części komunikatu nadawca publiczny oświadcza, że Margaret i tak nie pojawi się w 11. edycji programu. Jej udział w show nie był planowany.

Udział pani Margaret nie był planowany w najnowszej edycji „VoP”. Pełna lista członków jury zostanie podana w najbliższym czasie - informuje TVP.

Mówi się, że Edyta Górniak powróci do muzycznego talent-show i stawia warunki. Podobno wybiera z kim, jako członek jury, chce pracować