Maffashion wydała oświadczenie. Chodzi o syna. "Media, proszę..."

Maffashion, która z pewnością przeżywa aktualnie trudne chwile, zwróciła się z apelem do mediów. Blogerka poprosiła, aby nie mieszać jej syna w aferę związaną z Sebastianem Fabijańskim, która wybuchła w ostatnich tygodniach.

Po kilku tygodniach Sebastian Fabijański przerwał milczenie na temat "projektu artystycznego", który rzekomo miał służyć promocji filmu "Inni ludzie". Aktor przyznał, że nagrane wówczas przez Rafalalę filmiki nie były w żaden sposób z tym związane. Wyznał, że jest obecnie zastraszany i szantażowany, w związku z tym wchodzi na drogę sądową. Od pewnego czasu głośno było także o kryzysie w związku Fabijańskiego i Maffashion, a plotki mocno przybrały na sile po oświadczeniu aktora. Kuczyńska postanowiła uciąć spekulacje i przyznała, że rozstała się z aktorem trzy tygodnie temu.

Zobacz wideo Maffashion potwierdza rozstanie

Małgorzata Rozenek-Majdan, Jacek Rozenek, Demi Moore, Bruce Willis"Zostańmy przyjaciółmi". Znane pary, które po rozstaniu mają doskonałe relacje

Maffashion prosi media o uszanowanie prywatności syna

Cała sytuacja stała się w mediach plotkarskich tematem numer jeden, a o sprawie rozpisywały się niemal wszystkie portale. Maffashion bardzo zależy, aby nie ucierpiał na tym dwuletni Bastek, dlatego poprosiła, aby w artykułach nie zamieszczać zdjęć chłopca.

Media, proszę, nie publikujcie wizerunku naszego syna w pojawiających się newsach. Na litość! - napisała na InstaStories.

apel Maffashionapel Maffashion instagram.com/@maffashion_official

Redakcja Plotka szanuje tę prośbę i nie będzie upubliczniać wizerunku dziecka Julii Kuczyńskiej i Sebastiana Fabijańskiego.

Britney Spears, Mateusz PawłowskiZaczynali jako dzieci na szkalnych ekranach. Nie wszyscy dzwignęli ciężar sławy

Kulisy

O "projekcie artystycznym" Fabijańskiego zrobiło się głośno w marcu tego roku. Rafalala ujawniła wówczas na Instagramie, że spotkała się ze "znanym aktorem", zdradziła jego imię i pokazała fragmenty nagrań, które łatwo pozwoliły rozszyfrować internautom, o kim mowa. Aktor tłumaczył, że spotkanie miało służyć wyłącznie wypromowaniu filmu "Inny ludzie" z jego udziałem, który trafił do kin kilka dni później. W lipcu były partner Maffashion przyznał, że żadnego projektu nie było. Nie ujawnił jednak szczegółów i nie podał nazwiska osoby, która go szantażuje. Poproszona przez Plotka o komentarz w tej sprawie Rafalala odparła, że nie ma pojęcia, kto może prześladować aktora.