• Link został skopiowany

Tego odcinka "Top Chefa" nie obejrzymy spokojnie. Dlaczego? Tylko spójrzcie, co czeka uczestników

Mrożący krew w żyłach odcinek "Top Chef".
Ewa Wachowicz i Joseph Seeletso
Plotek Exclusive

Karaczany, szarańcze, skorpiony. Cierpnie Wam skóra na samą myśl? To uważajcie na 2. odcinek "Top Chefa".

Już w środę o 20:35 na Polsacie 2. odcinek drugiej edycji " Top Chef ". Przed uczestnikami największe koszmary kuchenne, m.in.: karaczany, szarańcze, skorpiony. Zmierzą się z produktami, których większość z nich nigdy nie jadła i przed którymi zdecydowana większość ludzi ucieka, gdzie pieprz rośnie.

To jednak nie wszystko. Kucharze będą musieli nie tylko poddać "rarytasy" obróbce. Obowiązkowym elementem zadania jest także degustacja własnego dania.

Już teraz wiemy, że to nie będzie łatwe wyzwanie. Macie wątpliwości? Zerknijcie tylko na zdjęcia z odcinka.

karo

Dziękujemy za przeczytanie artykułu!

  • Link został skopiowany
Więcej o: