Lara Gessler 2. września tego roku wyszła za mąż. Córka znanej restauratorki wyszła za mąż za Pawła Pawłowskiego, z którym była związana od ponad dwóch lat. Wesele odbyło się w "zagajniku" wsi Skarżyn, około 70 kilometrów od Warszawy. Skąd wziął się pomysł, by zorganizować ślub w zagajniku?
Zamiar był taki, że miało być dziko i romantycznie. I trochę boho, niekomercyjnie... no i tak wyszło... - mówiła w rozmowie z nami Gessler.
Suknia ślubna panny młodej była dopasowana do ceremonii i świetnie komponowała się z pomysłem na wystrój wesela. Zaprojektowano ją w polskim atelier Juliette, a model, jaki wybrała Lara to Gardenia. Cena? Nie zwala z nóg: 4900 zł.
To był drugi salon, który odwiedziłam i okazał się on najlepszym z możliwych - dodała restauratorka.
W naszej rozmowie z Larą pojawił się także wątek weselnego menu. Jak myślicie, Magda Gessler maczała w nim palce?
MM