Ślub Joanny Liszowskiej był pełen przepychu, to i wesele nie mogło być skromniejsze . Przyjęcie odbyło się w hotelu "Pałac" w Myślęcinku pod Bydgoszczą. Położony w pięknym otoczeniu leśnego parku i ogrodu botanicznego jest wręcz wymarzoną lokalizacją na ślub gwiazdy. Na potrzeby wesel w "Pałacu" przygotowano dwie sale: Ogrodową i Bankietową.
Na przyjęciu pojawiło się ponad 150 gości, którzy jedli i pili do białego rana. A w menu znaleźć można było same specjały. Zarówno z kuchni polskiej, jak i szwedzkiej.
Jak dowiedział się Plotek, z polskich dań goście mogli skosztować m.in. przepiórek w płatkach róż, królików w śmietanie, pasztetów z dziczyzny, przepiórczych jaj i swojskiego bigosu. Kuchnia szwedzka jest równie smaczna. Na weselu pojawiły się z niej: wędzony łosoś, kawior z szampanem i klopsiki. Na deser podano kruche pierniczki cynamonowe i imbirowe.
A tak wygląda hotel "Pałac:
fot. KAPIF
Sala "Bankietowa":
fot. www.palac.com.pl
fot. www.palac.com.pl
Sala "Ogrodowa":
fot. www.palac.com.pl
fot. www.palac.com.pl
Jak wam się podoba?
Aik