500 kg kiszonej kapusty, 200 kg kiełbas, 100 kg wędzonego dymem boczku z Jasła - to tylko część składników, które restauratorka zebrała, by stworzyć wielki i pachnący gar bigosu, którym obdaruje mieszkańców Słupska w sylwestrową noc. Inicjatywa jest piękna - kto nie chciałby spróbować potrawy autorstwa pani Magdy? Ale internauci (jak to często bywa) już są niezadowoleni.
Gessler pokazała zdjęcie kiszonej kapusty, która czeka przygotowana w beczkach. Problem w tym, że plastikowych.
Facebook.com/Magda GesslerFani prowadzącej "Kuchenne Rewolucje" natychmiast zaczęli wytykać restauratorce to niedopatrzenie:
Facebook.com/Magda Gessler"Kreatorka Smaku" poczuła się chyba dotknięta, bo na jej profilu na Facebooku szybko pojawiło się profesjonalne uzasadnienie takiego wyboru:
Facebook.com/Magda GesslerUff... Wiedzieliśmy, że Magda Gessler nie mogła się pomylić.
jus