• Link został skopiowany

Ludzie boją się Magdy Gessler

Restauratorka twardą ręką rządzi w kuchni.
Magda Gessler.
www.KAPIF.pl

Od kiedy ruszył program "Kuchenne Rewolucje", Magda Gessler stała się synonimem restauratorstwa pierwszej klasy. Nic więc dziwnego, że klienci jej restauracji wymagają od niej więcej niż od innych. W końcu sama zwraca uwagę na czystość i smak.

Z wymaganiami klientów muszą radzić sobie pracownicy restauracji:

Pracownicy są kontrolowani bardziej niż kiedykolwiek, co wszystkim bardzo dobrze zrobiło - mówi Magda Gessler w "Rewii".

Kelnerki przestały się mocno malować, kuchnie lśnią, a kelnerzy chodzą na zabiegi pielęgnacyjne dłoni. Jeden pilnuje drugiego, bo załogi w jej restauracjach wiedzą, że za nieprzestrzeganie zasad można wylecieć.

Buka

Zobacz także:

Gessler nie zapłaciła za obiad?

Mandaryna jak Gessler w wersji S

Plejada gwiazd na konferencji TVN

Dziękujemy za przeczytanie artykułu!

  • Link został skopiowany
Więcej o: