Komentarze (59)
Żurek Magdy Gessler na Wielkanoc to niebo w gębie. Jest i tajemny składnik
Zaloguj się
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • Gość: Niki

    Oceniono 4 razy 2

    Dajta spokój z tą grubą starą trąbą, chociaż na święta

  • Gość: Gość

    Oceniono 2 razy 2

    Mąż mówi że mój żurek po śląsku jest najlepszy jaki jadł a próbował już wielu

  • Gość: Domi

    Oceniono 16 razy 2

    Nie , dziękuję. Zrobię po swojemu.:) Nie będę się turlać ,tak jak pani Magda.:)

  • ratlerek.hitlerek

    Oceniono 1 raz 1

    Ten "tajemny składnik" to kudły z łupieżem, jakie wpadły do garnka z powodu nieprzestrzegania i lekceważenia procedur sanitarnych i reguł HACCP w gastronomii (czy widział ktoś "panią" Magdę w kuchni lub magazynie żywności ubraną jak należy i z czepkiem na łbie?).

  • a.k.traper

    Oceniono 1 raz 1

    Od dawna gotuję grzyby z podsmażona cebulką i dodaję wywar z gotowanej kiełbasy a do tego biały barszcz i dwie łyżki smietany. Do miseczki kroję wędzonkę w zależności od upodobań, może być biały ser, skrobany chrzan i gotowane jajko, ja jem bez sera z żółtkiem jajka, które podpiekam na patelni bez tłuszczu, takie przypalone. Majeranek nie przeszkadza nawet jak się sypnie więcej.

  • Gość: jan

    Oceniono 3 razy 1

    Na samą myśl , że to jest powiązane z mopem zaczynam rzygać !!!! FEEEEEE!!!

  • info0

    Oceniono 1 raz 1

    Grzyby w żurku. Czy piszący arty w Pudelku to jakieś młode siksy? Polecam Wam książki kucharskie z lat 1800-1930. Gorąco polecam :D.
    Dodawanie grzybów do żurku do poprawy smaku tegoż to nie jest odkrcie. Możecie nawet liście szafranu dorzucić. Wtedy to wyłażą oczy z orbit ;).

  • Gość: kika

    Oceniono 3 razy 1

    Jej żurek to piekło w mordzie.

  • Gość: gosc

    Oceniono 11 razy 1

    Dzisiaj jest czas takich gwiazd Jak Ola Ciupa czy Julia Wieniawa. Interesuje mnie zatem jak One spędzają Święta.

  • Gość: JA

    0

    -Piernik- z firmy Geliwe firmowany przez p.Gesler to ROZPACZ !! kulinarna -p.Magdo naprawdę pani poleca !!!

  • Gość: 500+

    Oceniono 10 razy 0

    Motłochu pisowski. Polecam kaczkę po Smoleńsku. Jeszcze jedna jest.

  • Gość: Klyjent

    Oceniono 2 razy 0

    Nigdy do żurku śmietana! Natomiast napewno prawdziwki dodadzą smaczku
    Gessler ma naprawdę dobre pomysły,ale zbyt tluste-masło,śmietana dawno odchodza do lamusa Cena ciast w jej cukierni porażająca.W Wwie jest mnóstwo świetnych cukierni!

  • Gość: olala

    Oceniono 2 razy 0

    Strasznie ciężka, tlusta i kaloryczna zupa. Fakt, w ilości kalorii nie przebije gadlerowych pączków, ale kuchnia tej pani jest po prostu niezdrowa. Opona gwarantowana.

  • Gość: WAldek

    0

    Już robiłem pizzę z Jej przepisu. Pieczarki były dobre.

  • Gość: Gość

    0

    To żurek? To dlaczego taki czerwony?

  • Gość: .djd

    Oceniono 8 razy 0

    Ale wy jestescie pierdo*nieci. Naprawde.
    Wypier*alac z tymi swoimi opiniami, won!
    Po co sie udzielacie jak nie macie nic sensownego do powiedzenia? Zj*by jakich malo, tylko pyskiem klapia na lewo i prawo ;)

  • Gość: Kat

    Oceniono 11 razy -1

    Proszę twarzy nie pokazywać. Telewizor mogę ściszyć.

  • zaginiony_palik

    Oceniono 4 razy -2

    "Elity" wspominają wyrafinowane smaki rodzinnego domu, gdzie żur przeplatał się z odorem krowich bobków z sąsiedniej izby. Ludzie kulturalni i obyci jedzą soupe creme de poulet, a nie jakiś żur.

  • tenare

    Oceniono 10 razy -2

    "Jest i tajemny składnik"

    Blond włos w zupie.

  • Gość: Adrian Muscle

    Oceniono 4 razy -4

    Secret ingredient? To jej sperma.

  • cezar85

    Oceniono 8 razy -6

    promocja świń, podczas pomoru świń?

    czy to przypadkiem nie jest niebezpieczne?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX