Syn Justyny Steczkowskiej od niedawna prowadzi wideobloga kulinarnego i wszystko wskazuje na to, że to właśnie z kuchnią nastolatek będzie chciał związać swoje życie zawodowe. Leon nie ukrywa, że praca w kuchni zarządzanej piekielną ręką samego szefa Wojciecha Modesta Amaro może być cennym doświadczeniem.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, jak wygląda piekielna restauracja. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał okazję gotować w tak profesjonalnej kuchni . Chciałbym wystąpić w "Hell's Kitchen", ale jeszcze nie teraz. Jeśli za rok program wciąż będzie na wizji to z pewnością się zgłoszę - zdradził Leon Myszkowski.
Leon Myszkowski Polsat Polsat
Czternaścioro uczestników podzielonych na dwie drużyny: niebieską i czerwoną, już w ten wtorek o godzinie 20:05 w Polsacie, rozpocznie piekielną walkę o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro. Wśród uczestników są zarówno zawodowcy, jak i amatorzy.
<< ZOBACZ ZDJĘCIA UCZESTNIKÓW >>
To będzie najlepsza pod względem kulinarnym edycja "Hell's Kitchen" - zapewnia szef Wojciech Modest Amaro.
Mat. promocyjne