Zupa z truflami, wypchane pawie i kelner przewracający się z szampanem. Co się działo na pełnym gwiazd Balu TVN

Wszystko na wysoki połysk.

Krem z karczochów z truflami, tatar z łososia w sosie owocowym, kaczka, ryby, czekoladowy mus. W sumie z 15 wymyślnych dań, do tego wina i szampan. Stoły na balu TVN uginały się od jedzenia.

Wszystko na wysoki połysk. Panie w pięknych kreacjach, ufryzowane i umalowane, panowie w eleganckich smokingach. Prawdziwy bal. Pewnie dlatego wiało straszliwą nudą. Uciekłem jeszcze przed północą - opowiada nam uczestnik balu.

Bal Fundacji TVN, Teatr Wielki, fot. WBF/ Cezary Piwowarski

Na szczęście zanim uciekł, podpatrzył co nieco. Na przykład wypchane pawie z ogonami z żywych kwiatów. I potknięcie kelnera, który przewrócił się z tacami pełnymi kieliszków z szampanem. Innych wpadek nie zanotował.

Wpadek nie było, bo przecież niektóre gwiazdy szykowały się na ten bal tygodniami. Zamawiały kiecki, umawiały fryzjerów. Podobno Joanna Przetakiewicz przygotowywała się do balu w Londynie przez prawie miesiąc - opowiada nasze źródło.

Efekty tych przygotowań rzeczywiście było widać. Chcielibyście pójść na taki bal?

Bal Fundacji TVN, Teatr Wielki, fot. WBF/ Cezary Piwowarski

Pegaz

Więcej o: