Komentarze (42)
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler oburzona "Jak w to kopnę...". Kuchnię "Karczmy Ordynat" porównała do prosektorium
Zaloguj się lub komentuj jako gość
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • olena55

    Oceniono 11 razy 3

    Gesler niech lepiej pooddaje dlugi zamiast tak gwiazdorzyc w TV W sumie nic mnie nie obchodza opinie tej kobiety na temaj restauracji

  • doberman44

    Oceniono 4 razy 4

    Normalnie tyle zazdrości ile tu się wylewa żalu że nie pracujecie w telewizji To na prawdę potrafią tylko Polacy A co do długów (które już zostały spłacone ) to martwcie sie o swoje kredydyty by spłacać na czas Bardzo dobrze że jest ktoś taki jak pani Magda Gessler pokazała co tak naprawdę jemy w tych restauracjach Tylko pozostaje zastanowić się ile jeszcze jest takich lokali szumnie nazywanych restauracją W których nadal podawany jest schabowy który znika w panierce Gdzie płacimy za mięso a dostajemy bułkę tartą z kawałkiem mięsa Tak że proszę was bardzo przestańcie pluć jadem bo jestem pewien że wielu z was nawet dobrej pomidorowej nie potrafi ugotować Życzę miłego pogodnego dnia 😁

  • Gość: Mgielka11

    Oceniono 5 razy 5

    Oj oglądałam ten sam dcinek. Kelnerka poleciła jej regionalne flaki, tłumacząc że są z groszkiem. Dlatego kobita szukała tam groszku! Ale generalnie, pomimo tego, że język jakim się posluguje jest nie do przyjęcia ma wiele racji, gdyż za ten biznes biorą się ludzie, bez smaku i umiejetnosci kulinarnych.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX