25 lat Raffaello! Na imprezie tłum gwiazd i wszystkie wyglądały PIĘKNIE. Najlepsza trójka? Mamy swoje faworytki

W czwartek w Pałacu w Wilanowie Raffaello zorganizowało swoje 25. urodziny. Impreza przyciągnęła tłumy świetnie ubranych gwiazd.

Uwierzycie, że możemy cieszyć się smakiem Raffaello już 25 lat? Czas szybko leci, jednak takie rocznice należy celebrować hucznie. Ponieważ, nie tylko smak Raffaello jest wyjątkowy, tradycją stało się także wspólne powitanie lata w pałacu w Wilanowie (impreza odbywa się już po raz piąty!). Wieczorem 22 czerwca, południowa część pałacowego ogrodu zamieniła się w wyjątkowe miejsce, pełne kwiatów i świateł, w którym goście mogli rozkoszować się niezapomnianymi chwilami rozpoczynającego się lata z Raffaello.

Inauguracja sezonu letniego z marką Raffaello to wielka przyjemność, nie tylko ze względu na moją ulubiona porę roku i piękną scenerię tego wieczoru, ale także ze względu na wyjątkowych ludzi, z którymi można spędzić te chwile - mówi aktorka Magdalena Mielcarz.

Wśród zaproszonych nie zabrakło także innych gwiazd - Omeny Mensah, Anny Wendzikowskiej, Weroniki Rosati, Edyty Herbuś, Joanny Horodyńskiej, Tamary Arciuch, Bartka Kasprzykowskiego i wielu innych. Gospodarzami wieczoru byli Agnieszka Cegielska i Olivier Janiak, którzy zadbali o wyjątkową atmosferę spotkania. Podczas wieczoru nie mogło zabraknąć tradycyjnych gości specjalnych Raffaello - Kayah i Andrzeja Piasecznego, którzy również podczas tegorocznej edycji zachwycili uczestników niezwykłym koncertem

Bardzo nas cieszy, że na imprezie Raffaello stylizacje gości nas nie rozczarowały. Gwiazdy nie zawiodły i dopracowały swoje stroje w najdrobniejszych szczegółach. Kto wyglądał najlepiej tego wieczora? Doprawdy trudno się wybrać najciekawszą stylizację. W najlepszej trójce z pewnością powinny znaleźć się: Tamara Arciuch, Anna Wendzikowska czy Agnieszka Cegielska.

ZOBACZ ZDJĘCIA >>>

Szczególne miejsce i nastrojowa scenografia umożliwiły gościom podróż do letniego, urodzinowego świata Raffaello, które tak jak smak delikatnych pralinek, na długo pozostaną w pamięci.

25 lat słodkiej pralinki z migdałowym sercem

Cukiernicza historia włoskiej rodziny Ferrero, która stworzyła Raffaello, sięga 1946 r. To wtedy narodziła się pasja do słodkości zainicjowana przez Pietro Ferrero, przekazywana na kolejne pokolenia – która w 1990r. zaowocowała stworzeniem wyjątkowej pralinki. Wykorzystując unikalne receptury i nowoczesną technologię, Ferrero opracowało unikatowy i niepowtarzalny deser – migdałowe serce ukryte w aksamitnym kremie i chrupiącym wafelku, otulonym płatkami kokosa. Słodkie lecz lekkie, wytworne ale i przystępne – Raffaello, to doskonała propozycja, szczególnie na gorące lato.

Więcej o:
Copyright © Agora SA