Olga Frycz rozstała się z narzeczonym. Aktorka wydała oświadczenie. "Staraliśmy się z całych sił. Nie udało się"

Olga Frycz wydała oficjalnie oświadczenie, w którym poinformowała, że rozstała się ze swoim dotychczasowych partnerem, Grzegorzem. Para postanowiła pozostać w przyjaznych relacjach dla dobra swojej córki.

Olga Frycz w sierpniu 2018 roku zaręczyła się z trenerem tajskiego boksu, Grzegorzem Sobieszkiem. Miesiąc później urodziła im się córeczka Helena. Mimo to, ich związek nie przetrwał próby czasu i para podjęła decyzję o rozstaniu.

Olga Frycz rozstała się z partnerem

Aktorka opublikowała na swoim Instagramie długi i bardzo poruszający wpis. Postanowiła od razu uciąć wszelkie plotki i niedopowiedzenia na temat związku.

To nie są łatwe sytuacje i ciężko jest pisać o tak prywatnych sprawach na Instagramie, jednak doskonale zdaję sobie sprawę jak funkcjonują media i plotkarskie portale. Prędzej czy później sprawa wyszłaby na jaw, a wtedy trudno byłoby nam się odnieść do zakłamanych treści i nad interpretowanych artykułów - czytamy.

Olga oraz jej narzeczony postanowili się rozstać. Nie była to pochopna decyzja. Para walczyła o swój związek, jednak to nie wystarczyło.

Dlatego muszę Wam napisać, że pomimo prób, ogromnej pracy i chęci podjęliśmy decyzje o rozstaniu. Jest to trudny czas, ale nie podjęliśmy tej decyzji z dnia na dzień. Obydwoje z Grzesiem pracowaliśmy nad naszym związkiem, staraliśmy się z całych sił. Nie udało się i musimy się z tym pogodzić.

Aktorka i trener mają roczną córeczkę i to właśnie ze względu na nią chcą pozostać w przyjaznych relacjach.

Mamy najcudowniejszą córkę na świecie, obydwoje kochamy Helenę miłością nie do opisania i właśnie dlatego rozstajemy się w zrozumieniu i zgodzie. Plotkarzy pragnę uspokoić, że związek nasz nie rozpadł się z powodu osób trzecich. Proszę o nie wymyślanie poczytnych histerycznych historii i tytułów. Spędziliśmy wspólnie 3 i pół roku, mamy do siebie szacunek a przede wszystkim jesteśmy rodzicami i dobro dziecka jest dla nas sprawą priorytetową a wspólne wyjazdy, spacery, pikniki, place zabaw i czas,który wciąż razem spędzamy z Heleną jest dla nas najcenniejszy.

Wpis Olgi skomentowała między innymi Sonia Bohosiewicz i Magda Steczkowska.

Wszystkim życzę takiej mądrości, spokoju i roztropności jak Wasza - napisała aktorka.
Całym sercem jestem z Wami w tym niełatwym czasie. Wszystkiego co najlepsze dla całej Waszej trójki - dodała piosenkarka.

Olga Frycz rozstała się z narzeczonym. Te znane osoby również były kiedyś razem:

Jednak można rozstać się z klasą. Życzymy Oldze i Grzegorzowi wszystkiego dobrego.

KB

• Dziarska Żmija

Kaczorowska będzie następna. Jak się rodzi dziecko to wierzcie mi, że nie jest jak w reklamie. Sraki, płacze i chodzenie na rzęsach że zmęczenia to norma a nie spacerki po Łazienkach z drogim wózkiem. Kto nie jest na to przygotowany ten przegra. A najgorsze są związki oparte na szalonej miłości, bo wtedy zwykle życie zaskakuje gó...aną rzeczywistością. Co innego jak coś rodzi się z przyjaźni. Amen.

• Gość: Zmęczonagłupotą

Och joj, w sierpniu 2018 zaręczyny a we wrześniu 2019 rozstanie. A to się napracowali nad związkiem. Ja w liceum miałam trwalsze związki. W sumie spoko, ale po jakiego grzyba decydowali się na dziecko???

• Gość: A.

Jak się rodzi dziecko, to ludzie przestają udawać fajniejszych niż są w rzeczywistości i zaczynają się problemy w związku

• Gość: Gosc

Przypominacie sobie te wywiady, jak to ona szybko w nim się zakochała i ugadali się na DZIECKO i KREDYT. Sorry, ale RODZINA to nie przedsiębiorstwo z ograniczoną odpowiedzialnością. Bardzo niedojrzali ludzie.🤯

• Gość: Gosc

Trudno, żeby ten związek przetrwał. Kto obserwował jej profil, ten wie. Facet od początku ją totalnie olewał: uciekał na święta, osobne wyjazdy letnie, czas wolny (sami to publikowali na instastories), która kobieta by takie coś normalnie znosiła? W sumie to żal mi jej.

• Gość: Gosc

Tia, pracowali nad związkiem... kiedy mieli na to czas, skoro facet non stop wyjeżdżał od roku, by unikać spędzania z nią weekendów?

• Gość: gosc

super ten koleś bo w miesiąc zrobił panience dzidziusia ----a te oswiadczenie to powinna wysłać na marsa może marsjan to zainteresuje .

• Gość: KK

Łanie napisała, oby tak ładnie to w realu wygladało-serdecznie życze by tak było dla dobra córeczki.