Magda Gessler nie przestaje zaskakiwać. Najsłynniejsza polska restauratorka zdradziła, co należy zjeść, aby mieć udany seks. Kto jak kto, ale gwiazda TVN-u dobrze zna się zarówno na gotowaniu, jak i na tajnikach erotyki - nieprzypadkowo prowadzi przecież program "Sexy Kuchnia".
W rozmowie z "Super Expressem" Magda Gessler pochwaliła się swoją wiedzą na temat naturalnych afrodyzjaków w kuchni. Jak się okazało, jest ich bardzo wiele. Do najbardziej skutecznych restauratorka zalicza między innymi: cynamon, imbir, tymianek i oregano. To oczywiście nie wszystko.
Proponuję caslerea, czyli szynkę w sosie z lubczyku. To danie nastroi wszystkich do pysznej miłości oraz da siłę i potencję na wieczór. Seks najlepiej smakuje, kiedy je się ryby oraz zielone rzeczy. Gorzej, kiedy jemy mięso, choć biały drób nie powinien zaszkodzić - wyjawiła gwiazda.
Restauratorka podkreśliła też, że przed uprawianiem miłości nie powinno się przejadać. Powód jest dość oczywisty - "przejedzony mężczyzna będzie ociężały", a przecież nie o to chodzi. ;)
Wiele osób zastanawia się pewnie, jakimi daniami Magda Gessler podbiła serca swoich mężczyzn. Jak się okazuje, wcale nie była to lekkostrawna kuchnia. Pierwszy mąż gwiazdy Volkhart Müller zakochał się w przygotowanym przez nią makaronie, z kolei jej obecny partner Waldemar Kozerawski został ustrzelony strzałą amora przy jedzeniu pizzy.
Skorzystacie z jej porad?
MŁ