Anna Mucha wydała oświadczenie w sprawie rozstania z Marcelem Sorą: Proszę o niedorabianie historii i "gęby" nikomu z moich bliskich

Anna Mucha i Marcel Sora rozstali się po 10 latach związku. Aktorka po raz pierwszy odniosła się do tej sprawy i na Instagramie wydała oświadczenie, w którym poprosiła o niekomentowanie jej życia prywatnego.

Anna Mucha i Marcel Sora poznali się na planie "Jak oni śpiewają", gdzie ona była uczestniczką, a on pracował przy produkcji show. Od razu między nimi zaiskrzyło, więc szybko stali się parą, a na świecie pojawiły się ich dzieci. Wydawało się, że tworzą idealny związek, dlatego takim szokiem było ich rozstanie, do którego prawdopodobnie doszło pod koniec zeszłego roku. Przyczyną, jak podał "Super Express", miała być inna kobieta.

Zobacz: Anna Mucha i Marcel Sora rozstali się po 10 latach związku!

Anna Mucha wydała oświadczenie

Anna Mucha i Marcel SoraAnna Mucha i Marcel Sora KAPIF.pl

Mucha nie chciała komentować rozpadu swojego związku. Długo milczała, jednak teraz na jej profilu na Instagramie pojawiło się oświadczenie.

Drodzy. Bardzo dziękuję za ostatnio wyrażane zainteresowanie moim życiem prywatnym. Szczególnie mnie to wzrusza - zaczęła swój wpis.

Później tłumaczyła, że losy jej związku są jej kwestią prywatną. Ze względu na dobro swoich bliskich prosi o uszanowanie tego:

Jednak kwestia mojego związku i jego losu była i nadal pozostaje kwestia prywatną. Proszę o uszanowanie tej decyzji, zwłaszcza ze względu na dobro moich najukochańszych... Proszę też o niedorabianie historii i "gęby" nikomu z moich bliskich. I zaniechanie publikacji i komentowania - czytamy dalej.

Na koniec poinformowała, że z tymi, którzy się do tego nie dostosują, jej prawnik spotka się w sądzie. Jak poinformowała, mecenas, który ją reprezentuje, "z przyjemnością wytłumaczy, gdzie są granice prywatności i etycznego zachowania".

To oświadczenie wywołało niemałe poruszenie wśród jej fanów. Zostawili oni setki komentarzy, w których gratulują aktorce tego, że potrafiła postawić granicę. Wyrazili też swoje poparcie i przekonywali, że pomimo bycia osobą publiczną, Mucha ma przecież prawo do zachowania prywatności i ochrony swoich bliskich:

Ma pani rację. To jest tylko i wyłącznie pani prywatna sprawa i nikomu nic do tego.
Popieram. Brawo, Aniu.
Pani Aniu, rodzina jest najważniejsza - dopingują Muchę.

AW

Anna Mucha wydała oświadczenie w sprawie swojego rozstania: Proszę o niedorabianie historii i "gęby" nikomu z moich bliskich
  • Gość: Ania

Jak można mówić o granicach prywatności osoby, która epatuje golizną w internetach i sama umieszcza takie fotki. Musi liczyć się z komentowaniem jej życia ponieważ świadomie zgodziła się upubliczniać swoje życie. Trochę konsekwencji w mówieniu i działaniu.

• dezyderymarchewka

Chciałbym wydać oświadczenie w sprawie worka kartofli, który zakupiłem dzisiaj na rynku.
    Kartofle Irga, białe, waga netto 15 kg. Cena nie zostanie podana do publicznej wiadomości i proszę nie snuć na ten temat żadnych sensacyjnych teorii.

• Gość: Jar

Bioraca pod uwage wage sprawy, moze odpowiednie byloby jednak oredzie?

• kemotkemot

Mucha i prywatnosc hahahahahahahahahahahahahaha

z ciazy zrobila szopke medialna a z brzucha baner reklamowy i ona mowi o prywatnosci

• Gość: gość

Mujborze. Co trzeba mieć w głowie, żeby publikować oświadczenia w sprawie swojego życia osobistego? :D

• visby

Mucha wydała oświadczenie....Heheheheheheh, Naród na baczność......

• bogpan

Ty babo nie masz życia prywatnego. Sprzedajesz się za pieniądze, a jak ci się to nie podoba, to idź do uczciwej pracy.

• vitmik

sorki ale ci ludzie sa jacyś yebnięci
    publicznie oświadcza o końcu swojego związku, publicznie informuje i prosi żeby tego nie komentować a potem się dziwi że ludzie to jednak komentują i , co gorsza, nie pochwalają.

tydzień temu epatuje gołym dupskiem na plaży i ma pretensje, ze nie wszystkim się to podoba
    teraz rozstaje się z mężem i ma kolejne pretensje, zryty beret i tyle

aha, i nie jest to żaden "hejt" czy "trollowanie"
    zwykła ocena, w dodatku bezstronna i subiektywna, jak coś takiego się pojawia na głównej stronie to nie dziwota, że niebywalcy "plotka" to komentują.