Syn Adama Gesslera otworzył własną restaurację! I to nie byle jaką

Kontynuuje rodzinną tradycję.

Restauracja Mateusza Gesslera mieści się w modnym, warszawskim "Soho Factory". Jak zapewnia syn znanego restauratora, w jego lokalu "Warszawa Wschodnia" wszystkie dania przygotowywane są ze świeżych składników. Na oficjalnej stronie restauracji czytamy:

Nawet najbardziej wymagający klient - opuści nasz lokal zadowolony. Opuści na krótko, bo na pewno będzie do nas powracał.

Mateusz GesslerScreen Facebook.com

Atrakcją i pewną innowacją jest umożliwienie gościom samodzielnego gotowania! Restauracja posiada dwie w pełni wyposażone kuchnie. Kolejnym ciekawym konceptem jest strefa, w której serwuje się dania 24 godziny na dobę.

Nie mniej ważna od doznań smakowych jest kwestia estetyki. Dlatego też każdy detal dania musi być dopracowany, a efekt wizualny przy jego podaniu- perfekcyjny - czytamy na stronie gessler.sohofactory.pl

Mateusz GesslerScreen facebook.com

Wybierzecie się do restauracji Mateusza?

polanski

Więcej o:
Komentarze (10)
Syn Adama Gesslera otworzył własną restaurację! I to nie byle jaką
Zaloguj się lub komentuj jako gość
  • mika17

    Oceniono 57 razy 53

    a nie bali sie mu wynajac lokalu?

  • stanislaw13

    Oceniono 30 razy 28

    A kto czynsz będzie płacił ?

  • naz_niepoprawna

    Oceniono 29 razy 21

    Mika, o to samo chciałem zapytać. Może jednak to nie syn wynajmuje, a jakiś słup. Zresztą to pewnie powierzchnia typowo komercyjna - nie będzie płacił, to gary na plecy i won. Na czynsz może już odkładać, bo mu Plociuch reklamę zapewnił.

  • browaryr

    Oceniono 32 razy 18

    czas na kudlata zeby tam rewolucje zrobila.

  • fanizymiko

    Oceniono 19 razy 17

    Ale sobie najemcę ściągnął.

    Prezes Soho liczy ze sie jakos wykręci z oskarzenia o dzialanie na szkode spolki jak mlody pojdzie w slady tatusia:)))))

  • ben_oni

    Oceniono 18 razy 12

    Dietetyczne obiadki, bo kradzione nie tuczy. Słynny tatuś zafundował synusiowi lokalik? A kto płaci czynsz?

  • zenio.karaluch

    Oceniono 14 razy 10

    Ci są nie do zdarcia. A potem będzie płacz, że nie płacili czynszu, oszukali...

  • thegosc

    Oceniono 15 razy 9

    Ciekawe czy tak jak tatuś przywykł do oszczędzania na wszystkim ?
    Obawiam się że ktoś kto nie zwykł płacić czynszu, mięso też podaje drugiej świeżości. Pewnie to będą te same psy, koty i gołębie co u "chińczyka" tylko w ładniejszym wnętrzu i 20 razy drożej.

  • forfiter_jr

    Oceniono 12 razy 6

    OMG kolejna kuchta??? To jakaś plaga?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX