"Top Chef". Odcinek 4. Liber i Rafał Brzozowski ocenią efekty pracy kucharzy w polowej kuchni

Co się zdarzy w czwartym odcinku "Top Chef"?

W czwartym odcinku "Top Chef", na prawdziwy biwak zabiorą nas zapaleni wędkarze: Liber i Rafał Brzozowski, słynąca z umiłowania do podróży z plecakiem Ewa Wachowicz oraz dziennikarka kulinarna, podróżniczka i food producentka "Top Chef" Małgorzata Molska.

To będzie gotowanie w polowych warunkach. W urokliwej scenerii - jak mówi Ewa Wachowicz - czeka ich prawdziwy kulinarny survival.
Lubię gotować. A to odcinek związany z rybami. Jestem wędkarzem, tak samo jak Rafał. Dlatego nie przypadkiem znaleźliśmy się tutaj - opowiada Liber. -  Potrafię nie tylko złowić, ale też przygotować ryby i zrobić potrawę. Jestem ciekawy, co przygotują uczestnicy - mówił na planie programu dziennikarzowi  Polsat News.  -
Lubię ryby drapieżne, ale po cichu liczę na lina w śmietanie, bo to jest jednak rarytas - dodał Rafał.

W drugiej konkurencji także nie zabraknie wyzwań. Szef Amaro postawi uczestników przed zadaniem, jakiego jeszcze nie było "Top Chef" już dziś, o godzinie 20.40 w POLSACIE!

karo

Pobierz darmową aplikację Plotek na telefony z Androidem

POLUB NAS

Więcej o: