Gessler: Ogórki są spie**olone i śmierdzą gó**em!

Zaśmierdziało jej szambem!

Do programu zgłosiła się restauracja ”Stara Kuźnia” z miejscowości Magnoszew. Knajpa serwuje domowe jedzenie. Czy aby na pewno?

Magda Gessler zamawia flaki. Kelnerka zapewnia, że są świeże. Okazuje się jednak, że nie! Znana restauratorka próbuje więc ogórka małosolnego. Po minie widać, że jest niedobry. Chce poznać osobę, która kisiła ogórki. Kiedy dowiaduje się, że były robione w gotowej przyprawie i plastikowym wiadrze, nie wytrzymuje:

Pachną starym ogórkiem, śmierdzące. Mają taki śmieszny jak szambo zapach. To jest spie*****ne totalnie i śmierdzi gó***m.

 

Ile emocji wdziera się do programu! Właścicielka jest zdenerwowana, kucharki podały żeberka nie tak, jak powinny. Krzyczy:

No ja się kur*** powieszę za chwilę.

Pojawia się pomysł na motyw przewodni restauracji - jabłka. Okazuje się, że to miejsce nazywane jest doliną jabłek.

Jabłko będzie wszędzie, będzie ambasadorem tego miejsca, jego głównym bohaterem.

Goście zaproszeni na kolację są zachwyceni. Krem z kurczaka z jabłkiem, kociołek z pieca pełen pysznego mięsa i warzyw, a na deser szarlotka. Wszędzie piękne jabłka, których zapach unosi się w powietrzu.

Po dwóch tygodniach Magda Gessler postanawia na nowo odwiedzić ”Starą Kuźnię” jednak w krzyk wprawia ją tylko pies, którego się wystraszyła.

Wszystko jest idealnie, a nawet lepiej - stwierdza.

 

dziad

Zobacz także:

Magda Gessler staje w obronie pokrzywdzonej Chinki

Gwiazdy nie dopisały u Gessler

Gwiazdy i ich wykształcenie cz. 5

Więcej o:
Komentarze (36)
Gessler: Ogórki są spie**olone i śmierdzą gó**em!
Zaloguj się lub komentuj jako gość
  • morcheeba

    Oceniono 9 razy 5

    W krzyk to ta biedna psina zostala wprawiona przez Gessler, ktora nadepnela mu na ogon swoja sarnia nozka :-)

  • fansabinyjeszki

    Oceniono 6 razy 4

    sunnysony jak chcesz jeść śmierdzące,przeterminowane,brudne i niedobre to proszę bardzo ale inni nie muszą jeść gówna :)

  • wale.polske

    Oceniono 10 razy 4

    powinna wstawić się sama do kuchenki i upiec, może coś by z tego wyszło....gó.w.no

  • hsana

    Oceniono 14 razy 4

    Nie zauważyliście, że wszystkie odcinki tego durnego programu są robione według podobnego scenariusza?
    1. Gesslerowa wchodzi do restauracji świecącej pustkami i zamawia dania z karty. Wszystkie są niejadalne. W kuchni jest brudno i śmierdzi (były już wymioty, trup, spocona pierś teraz mamy g**no). Gospodyni programu ciska przekleństwami.
    2. Właściciele knajpy i cały personel są wkurzeni, grożą, że zabiją Magdę itp. kelnerki zalewają się łzami.
    3. Gesslerowa zaczyna szaleć w kuchni, macha grzywą nad garami, klnie, rozstawia wszystkich po kątach. Wymyśla nową "twarz" restauracji np. z nadmorskiej knajpy serwującej dania z ryb robi góralską z kwaśnicą i oscypkami w menu. Zmienia wystrój - zamiast sieci rybackich - owcze skóry itp. :)
    4. I wreszcie wielkie otwarcie. Knajpa pełna gości (podobno z castingu!), nie można wetknąć szpilki, wszyscy są wniebowzięci kosztując dań z nowego menu. Nawet Gesslerowej wszystko smakuje.
    5. Wizyta sprawdzająca. Tu bywa różnie, ale reguła jest jedna - kto nie zastosuje się do rad Wielkiej Kucharki, ten kończy marnie.
    Absolutnie nie wierzę w autentyczność tego programu.

  • plotkaraaa

    Oceniono 3 razy 3

    Ten program daje do myślenia. Pokazuje za co tak naprawdę płacimy kase wchodząc i jedząc w "restauracjach", których u nas pełno ;/

  • biednaemerytka

    Oceniono 13 razy 3

    Chamskie babsko z tymi kudłami.Gdzie jest Sanepid.?Wyzywa, wrzeszczy jak pop...to ona/specjalnie z malej litery /Zdejmijcie ten program z anteny szkoda czasu i pieniędzy .Jej wygląd świadczy o niedorobieniu i nie docenieniu przez bliskich odgrywa się na innych. Ludzie opamiętajcie się i nie zapraszajcie jej do programu.Niech się sama zajmie restauracja,Zobaczymy co poda stara lwica .
    Nie pozwoliłabym takiej babie się obrażać.

  • sansa

    Oceniono 13 razy 3

    Kuchara jest babonem na poziomie furmana wożącego węgiel. Tylko dlaczego telewizja robi z tego atut? Im bardziej wulgarnie, tym lepiej? Lansowanie kuchary, blachary... A potem straszne zdziwienie, że nam społeczeństwo chamieje w zastraszającym tempie. Znikąd to się przecież nie bierze.

  • naz_niepoprawna

    Oceniono 7 razy 3

    Jak już chcecie promować kucharę, niech TVN prześle wam porządne screeny chociaż. Poza tym, proponuję obejrzeć program, skoro się go później relacjonuje, dziadzie.

  • browaryr

    Oceniono 5 razy 1

    a ciekawe jak smakuja jej kudly w zupie?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX